Чехкиня спечели безапелационно приза за най-хубави гърди в света. 33-годишната Денис Милани открай време е некоронованата кралица на красотата твърдят мъжете.

Хубавицата открай време се радва на рекорден брой фенове. И е сред най-желаните модели на бельо в света.

Денис е сред малкото жени, които могат да се похвалят, че впечатляващата им гръдна обиколка е естествена и действително може да смае милиони мъжки сърца.

На 20 години Денис започва да работи за сайта SPORTSbyBROOKS, което мигновено я изстрелва на върха. Апетитните фотосесии на жената с натурални извивки стават известни и скоро тя дефилира с големите имена от бранша на ревюта в Лос Анджелис, Бостън и др.

Самата Денис обича да казва, че не спортува и обожава да похапва. „Пия бира, аз съм мъжко момиче“, твърди хубавицата, която преди години бе свързана с Андрей Шевченко.

В края на 2007 година тя става корица на Sport illustrated. Американско издание я ангажира за неуточнени времена, а последният й личен календар е сред най-продаваните в Лос Анджелис.

„Какво ми предстои? Гледайте ме… Обичам да се снимам, всякак“, казва новата богиня и притежателка на най-красивите гърди в света.

източник: hotarena.net

Leave a Comment