Мъжете, които имат възможност редовно да се наслаждават на разголената женска гръд, са значително по-малко застрашени от риска да получат инфаркт или инсулт, съобщи “Дейли Нюз”.

10-минутното съзерцание на разголена женска гръд е толкова полезно за мъжкия организъм, колкото и половин час физическа работа или занимания със спорт. До този извод са стигнали авторите на германско изследване, публикувано в авторитетното международно списание по медицина “The New England Journal of Medicine”.

Сексуалната възбуда активизира работата на сърдечно-съдовата система и увеличава притока на кръв и съответно на кислород към всички тъкани на организма. Вследствие на това рискът от инфаркт или инсулт намалява с 50%, се казва в научния трактат на германските изследователи.

Авторите му също така са установили, че благодарение на редовното съзерцание на големи женски гърди средностатистическият мъж може да увеличи продължителността на живота с 4-5 години.

Въпреки това, тези изводи няма да дадат преимущества на пациентите от мъжки пол в Германия.

“Това изследване не може да бъде считано за достатъчен повод да се покриват разходите на възрастните пациенти за покупката на “Плейбой” и “Пентхауз”, коментира новината за откритието на германските учени представител на болнична каса.

източник: newsline.bg

Leave a Comment