Нова версия не герберския хоризонт се опитва да замаже разкритията от тефтерчето на Златанов. Инициалите И.Ф. били на Искра Фидосова със сигурност, факт, който и Бойко Борисов призна с половин уста.

Ц.Ц. обаче означавало Цецка Цачева. Така двете с Фидосова действали задкулисно и играели игрите си, скрити зад името на партийния си лидер. Ако се погледне чисто граматически Ц.Ц. наистина би визирало Цецка, защото ако ставаше дума за Цветанов, трябваше да бъде Цв. Цв.

Но пък не е ясно доколко Златанов е бил запознат с граматиката.

Версията показва и отчаян опит Борисов да спаси за кой ли път кожата на Цветанов, която вече виси пред прокуратурата заедно с целия му скалп. Цветанов подслушванеЗапознати твърдят, че лидерът на ГЕРБ би се разделил с всичките си верни хора, само не и с Цветанов. Причината не е нито сантимент, нито приятелство, нито каквито и да било партийни чувства. Тя е много по-дълбока, а именно Цветанов знае много неща за Борисов, за контрабандата, за милионите на Цветелина и олигарсите около нея, особено за Прокопиев. Той грижливо е кътал това, което знае и най-вероятно се е застраховал и го пази не само в главата си, но  и на друго сигурно място. Точно заради това наз бившия вътрешен министър е разпънат толкова голям чадър, че би могъл да побере под него всичките престъпници в държавата. Цветанов е изпълнявал и  особени поръчки и ако се разприказва, може да стане страшно и ГЕРБ да се срути окончателно. Странно е обаче, че никой не коментира инициалите Б.Б. Накрая като нищо може да излезе, че са на някоя чистачка в министерството, но пък има вероятност да не са на Борисов, а на любимата му Цветелина Бориславова.

източник: skandalno.net

Leave a Comment