Наследницата на най-голямата модна компания в света „Версаче“ потресе мрежата. Любимата племенница на Джани Версаче и наследница на цялото му състояние уплаши всички. От очарователното 11-годишно момиченце, което светът видя да скърби през 1997 година не е останало нищо в буквалния смисъл на думата. Повлияна от майка си, да притежава визията на топ модел Алегра има вид на анорексичка.

Миловидната чаровница, която обещаваше да се превърне в красива млада дама, днес е истинско плашило. И макар и топмоделите да й завиждат за тънката й фигура, светът буквално я оплаква.

От години дъщерята на Донатела Версаче и наследница на най-известната модна къща в света страда от анорексия. Твърде обсебена от дрогата и пластичните си операции, майка й почти не забелязва в какво състояние е младото момиче. След шокиращи снимки в пресата през 2007 Донатела официално признава, че Алегра е болна от анорексия. Младата чаровница се подлага на лечение, но за съжаление и до днес резултатите са твърде слаби.

„В онзи момент, аз исках да бъда никоя. Да не ме познават. Да не ме преследват“, спомня си за най-трудните си моменти 27-годишната Алегра.

И днес наследницата на най-голямата модна империя в света продължава да бъде твърде крехка, за да се справи с огромните отговорности, които името Версаче й налага. И както самата Алегра признава й е изключително тежко да носи това бреме, тъй като освен с бизнеса е принудена да се справя и с тълпи алчни зестрогонци, които я преследват непрестанно.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment