Райна изненада почитателите си с пост във Фейсбук. В него посочва, че колкото и да ѝ подливат вода, колкото и да я карат да се промени, тя няма да го направи.

Според феновете на певицата, с тези думи тя се обръща към шефовете на музикална компания „Пайнер“. Райна започва поста си със следния въпрос: „Да продадеш достойнството си или да вървиш напред?“, феновете на поп фолк дивата смятат, че Райна умува дали да се даде на босовете в „Пайнер“ да я вкарат в чалгарския калъп или да следва собствените си творчески импулси.

В последно време се заговори, че шефа на музикалната компания Димитър Димитров – Митко Пайнера иска да направи Райна по-вървежна и да я превърне в копие на останалите певици във фирмата. Той очаквал от Райна да си сложи силикон и и да направи корекции по лицето си, както и да започне да пее песни, типични за компанията.

Райна обаче не била съгласна с изискванията на шефовете. Според нея щом толкова дълго време се е задържала на музикалната сцена, значи има хора, които ценят творчеството и естествената й красота.

Според запознати Райна няма да изневери на себе си и най-вероятно ще попадне в друга музикална компания.

източник: pik.bg

Leave a Comment