Наша моделка шашна гърците гола!

borisa-gola

Топлес моделката Бориса Тютюнджиева разби представите за разкрепостена жена на гърците, след като лъсна само по бикини пред кафене на остров Корфу. Смелата нашенка събра погледите на всички присъстващи и ги накара да се чудят с часове, коя ли е тази неизвестна за тях красавица.

Пред свои приятели Бориса обясни, че за нея това е един от начините да се възстановява от стреса и да се пълни с енергия за предстоящите фотосесии. Защото при нея ангажиментите са страшно много, дори и в момента снима бук за една от най – известните фирми за маркови дрехи в световен мащаб.

Интересен факт е, че само преди седмица Бориса Тютюнджиева заяви пред Росен Петров, че има доста сериозни граници на разсъбличане и никога няма да демонстрира пълните си прелести пред хората. На снимката от Гърция обаче ясно се вижда, че тя е почти напълно гола и само едни прозрачни бикини пречат на любопитните да надзърнат в най – съкровените ѝ тайни.

Нека не забравяме обаче, че Бориса все пак е модел и професионализмът изисква да се справя във всякакви ситуации. Освен това феновете ѝ бурно аплодираха тази гореща проява и си пожелаха да я виждат все по – често издокарана по този начин.

източник: skandalno.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Статиите и видео клиповете качени на този сайт водят до първоизточниците им.
Ние НЕ носим отговорност за написаното съдържание на уеб сайта. Снимките са намерени в огромното интернет пространство, посредством Google Images.
Възможно е огромна част от статиите качени в уеб сайта, да са НЕДОСТОВЕРНИ и да не отговарят на съдържанието написано в тях. Клиповете са СТРИЙМ от ютуб и други видео сайтове.
Запазваме си правото да трием статии, по всяко време, както и видео клипчета. Ние НЕ носим отговорност за рекламите/статиите/видеото/коментарите публикувани в уеб сайта.