Фолк певицата Алисия окончателно разби Николета Лозанова. Докато бившия модел се изявява все по-рядко в клипове и фотосесии, Ася стигна до модния подиум.

Изпълнителката се качи на котешката пътека и дефилира за първи път на модно ревю. Алисия представи модел от модната колекция на известна българска марка спортно — младежки облекла, чието лице е от доста време.

На подиума певицата дефилираше толкова уверено и с такъв финес, сякаш е родена за това. При това фолк дивата демонстрира изключителна визия и чар.

Феновете на певицата останаха изумени, когато видяха любимката си в тази светлина. Алисия по нищо не отстъпваше на останалите модели, освен това се справи страхотно с позирането пред камера. Певицата се е разделила с всички излишни килограми и през камерите изглеждаше с идеални пропорции. Дори малко по-слаба отколкото феновете й са свикнали да я виждат в собствените й клипове.

Облечена в спортно — небрежен стил, фолк дивата приличаше на тийнейджърка. А уменията й да дефилира накараха доста професионални модели да й завидят.

„Сега окончателно натри носа на Николета. Не само че е успяла като певица, но я засенчи и като модел“, със задоволство коментират фенове в мрежата.

Интернет потребителите са категорични, че плеймейтката може само да си мечтае за модния подиум. Докато Алисия и на 30 години изглежда перфектно и като модел.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment