Рафи буквално взриви публиката на „Като две капки вода“, след като излезе на сцената като Ищар.

Този път гримьорите си играли над пет часа са прикрият наболата му брадичка и бакенбардите – негова запазена марка, за да изваят нежна дамска кожа и да го гримират като кукла. Дългата руса перука, сенките на клепачите, яркото червило и зареяният поглед го направиха пълно копие на певицата. Той дори бе облякъл досущ като нейния халат на флорални мотиви, който нежно падаше върху обутите му с копринен чорапогащник крака.

Победителят от Х фактор пя великолепно и дори журито стана право, за да му ръкопляска. Раф ИщТози път бях сигурен, че ще се издъниш, призна Маги Халваджиян. Да докараш женски глас и да постигнеш тези височини на припевите, това е почти невъзможно за повечето певци, но ти го направи брилянтно. Единодушно и журито, и зрителите поставиха оценка 10 на храбрия бургаски младеж.

Рафи имаше невероятната чест да се срещне преди това със самата Ищар, която имаше концерт в България. Тя се разсмя в началото, като разбра, че ще я имитират и каза, че за пръв път й се случва тя да се падне в този формат. След това обясни на българския си имитатор как да извива гласа си, как да се потопи в песента и му препоръча да мисли за слънцето и любимите си хора. Беше ми много трудно, призна си Рафи. Да пееш като жена е нещо кошмарно. Направо си насилих гласа. Но това не беше нищо на фона на обувките, с които трябваше да изляза на сцената. Певецът се появи с изящни чепици с деесетсантиметрови токчета, инкрустирани с камъни „Сваровски“. Едва се удържа на тях, а след това клатушкайки се, се добра до диванчето, мърморейки – не мога да ги разбера жените и това си е.

източник: skandalno.net

Leave a Comment