НЕ КРЪЩАВАЙТЕ ДЕЦАТА СИ ТАКА :)

Дали изобщо когато кръщават децата си, родителите мислят, че детето им ще порастне и ще търпи ужасни подигравки от съученици и колеги? Странни и смешни имена са дали на децата си родителите и през изтичащата 2012-а по целия свят.

Родителският портал The Baby Centre публикува списък с най-странните имена, с които са се сдобили родените през 2012 година бебета, съобщи News.com.au, цитиран от БТА.

Над 500 000 родители са споделили в сайта какви имена са избрали за своите отрочета. Списък с най-необичайните от тях се публикува всяка година.

От тазгодишния става ясно, че сред най-странните приумици на щастливите майки и татковци са били да кръстят новороденото си момиченце Ейс, Америкъс, Калифорния, Ванилия, Йога.
Родени през 2012 година момченца един ден ще се представят с имена като Алфа, Ексодъс, Хипо, Манго, Тъндър, Трон, Ксенон.

The Baby Centre отбелязва, че всяко едно от чудатите имена е дадено на най-малко две бебета, така че се изключва факторът “чиста случайност”.

Само за сравнение – у нас също не можем да се оплачем от смешни имена, с които родителите са кръщавали децата си през годините. Ихтиандър, Сафрида, Цаца, Мида, Рибка, Зайо, Мечо и Живка Нефертити и др. са само малка част от родителското тъпоумие. Наред с популярни имена на холивудски звезди като Алек Болдуин и Арнолд Шварценегер удивление предизвикват и българи, наричани на герои от гръцката митология или със заемки от морска флора и фауна.

Така че, когато давате име на децата си, мислете, а не робувайте на модата!

източник: chudesa.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Статиите и видео клиповете качени на този сайт водят до първоизточниците им.
Ние НЕ носим отговорност за написаното съдържание на уеб сайта. Снимките са намерени в огромното интернет пространство, посредством Google Images.
Възможно е огромна част от статиите качени в уеб сайта, да са НЕДОСТОВЕРНИ и да не отговарят на съдържанието написано в тях. Клиповете са СТРИЙМ от ютуб и други видео сайтове.
Запазваме си правото да трием статии, по всяко време, както и видео клипчета. Ние НЕ носим отговорност за рекламите/статиите/видеото/коментарите публикувани в уеб сайта.