Слави Трифонов закъса сериозно за пари. Водещият страда от тотална липса на спонсори, каквато не е изпитвал от зората на кариерата си. Тъй като не може да намери никой желаещ да инвестира в него и хората му, вече втора поредна година той прекарва лятото без традиционното си турне, пише „Всеки ден“.

От години Слави използва август, когато предаването му излиза в лятна ваканция, за да прави концерти из страната.

Миналата година обаче той не успя да намери инвеститори в проекта си, а тъжният сценарий се повтори и сега. Вместо да обикалят България и да свирят по стадионите, „Ку-ку бенд“ начело с шефа си се чудят какво да правят по цял ден. И докато хората в екипа се радват на свободата и на почивката си, Слави е като с вързани ръце.

Работата за него е целият му живот и без нея той умира от скука и се чувства ненужен. „Слави може да почива само четири-пет дни. Повече свободно време за него е като убийство“, твърдят хора от обкръжението му.

Големите компании, които до преди две години спонсорираха Трифонов и екипа му, са се оттеглили от тях, след като разбрали, че Дългия надписва сметки за изхарчените средства. По този начин той години наред източвал от парите на хората, които подпомагат бизнеса му.

В една от компаниите обаче разкрили измамата и веднага прекратили отношенията си с Трифонов. Славата му на ловък измамник бързо се разнесла и оттогава той не може да намери сериозен спонсор за турнето си.

източник: lifestyle.bg

Leave a Comment