Плеймейтката уж напусна “Къртицата”, за да бъде със семейството си, а не излиза от нощните заведения

Николета Лозанова за пореден път доказа, че всяка нейна постъпка е добре обмислен рекламен ход, а не плод на чувствата и емоциите й. След като преди няколко дена прочувствено и със сълзи на очи обяви, че напуска шоуто, защото не можела да издържи далеч от съпруга си и дъщеря си, Николета показа, че това май не е съвсем така.

Николета едва дочака тя и дружката й Азис да напуснат базата на Къртицата, за да започнат да обикалят нощните клубове в столицата. Лозанова дори сама се изфука с нощните им изпълнения, качвайки тяхна обща снимка в профила си във Фейсбук.

През това време съпругът на НиЛо – Валери Божинов и дъщеричката им Никол, за които плеймейтката сълзливо обясняваше, че не може да живее далеч от тях, си бяха у дома… във Верона, Италия.

Този факт естествено възмути изключително много интернет потребителите. “Нали семейството ти липсваше страшно много, защо не си с тях”, коментираха снимката хората. Любопитното е, че всички коментари, поставящи под съмнение отдадеността на плеймейтката към Валери и Никол бяха моментално изтривани от самата нея. За да останат единствено тези, които я възхваляват като съвършената съпруга и майка.

източник: kliuki.net

Leave a Comment