Николета Лозанова не можа да изкара и две седмици в „Къртицата”. Плеймейтката излиза от Базата по настояване на нейния съпруг Валери Божинов, който е бесен от изцепките й през последните дни, подшушнаха на HotArena.net източници от „Къртицата”.

В момента продуцентите се опитват да разубедят футболиста и да остави Лозанова в шоуто, като дори са предложили още да й вдигнат хонорара. Воден от ревност и гняв обаче, Валери остава непреклонен и е твърде вероятно още днес на лайфа Николета да е втората напуснала Базата след Михаил Кирков.

Отело

Повод за гибелния гняв на Валери Божинов стана лек флирт на Лозанова с Тодор Бакалов, за който вчера писахме. Той й направи масаж на гърба и разбира се, Николета бе без дрехи, легнала по корем.

След изцепката й приятелите и съотборниците на Валери започнали да го бъзикат, което още повече му подпалило фитилите. „Валеш, видя ли как оня мачка циците на жена ти!? Сигурно му е станало доста хубаво”, гаврели се зевзеци.

С масажа чашата на търпението му преляла. Малко преди това Николета се постара да я напълни с друго унижение за Божинов – когато заяви, че най-добрият футболист според нея е Роналдиньо.

„Да си събира багажчето”

Всичко това дойде в повече на и без друго ревнивия Валери и той поискал среща с продуцентите. Божинов и Опосумите Иван и Андрей са си близки и затова футболистът помолил да измислят причина да изкарат Николета от „Къртицата”. „Да си събира багажчето, повече няма работа там”, стискал зъби Валери пред продуцентите, разказват от екипа.

Лозанова обаче е най-силният коз на предаването и Иван и Андрей едва ли ще я пуснат току-така. Рейтингът на „Къртицата” е до небесата именно благодарение на плеймейтката. Освен ако Валери не я заплаши с детето…

източник: hotarena.net

Leave a Comment