Лъсна бързо истината за превземките на копнеещата за любов и семейно щастие

Николета Лозанова-Божинова се завръща в „Къртицата”, обяви с трепет единия от „Опосумите” – Иван Христов. Плеймейтката, която изигра ролята на псевдо отчаяна съпруга и майка, която копнее за семейството си, бързичко издаде истина около драматичното й напускане.

Както се и очакваше – нито тъгуващото майчино сърце, нито ревността към Валери са я измъкнали от Базата. Дори не става въпрос за звездни превземки и гнус от червеи и хлебарки. Николета просто си е изпълнила „бартера”. Тя осигурява рейтинг и зрители, докато реалитито набере популярност. Като благодарност не й плащат вселенски хонорар, а и дават работа пред камера. Така хем пари ще взима, хем ще бъде център на внимание, хем няма да й се смеят, че работи „Николета”.

Плеймейтката ще става водеща на Къртицата на дейли епизодите във понеделник, сряда, петък и събота.Разбира се, Иван й предрича блестяща телевизионна кариера. Кога и дали ще има време за Николчето и Валери – ами вторник, четвъртък и неделя, може да й видят очите.

Прясната телевизионна водеща се упражнявала всеки ден и измърка задоволството си от новата си работа: “Благодарна съм на TV7 и Иван и Андрей, че ми дават шанс да реализирам мечтата си да стана телевизионна водеща. Смятам, че КЪРТИЦАТА е най-доброто риалити шоу, правено в България до момента, и много се радвам, че ще бъда негова водеща. Мотивирана съм да дам всичко от себе си – нещо, което доказах и по време на участието си в предаването”.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment