Войната между Николета Лозанова и Алисия изглежда, че никога няма да приключи. Колкото и да твърдят, че не се интересуват от живота на другите, двете съперници непрестанно опровергават собствените си думи с действията си. Особено активна в това отношение е плеймейтката.

Откакто отмъкна Валери Божинов от Алисия, плеймейтката не се спря да си прави реклама на гърба на бившата му, опитвайки се да я дразни по всички възможни начини. То не бяха жестове, начин на обличане, та дори и напъни да пее, припомнят феновете. Положението буквално излезе извън контрол след като стана ясно, че звездата на Ара дели едно легло с Ники Михайлов – спряганият за голямата любов на Николета.

Припомняме, че според запознати плеймейтката била толкова бясна от факта, че бившият й спи с жената, чийто мъж открадна, че непрестанно се чудела как да й вгорчава живота и да я унижава. Грандиозен скандал сред феновете предизвикаха непрестанните й твърдения, че Ники слага рога на Алисия и тя отново ще бъде зарязана.

Когато Алисия и Ники обявиха, че сложили край на връзката си, всички очакваха, че Николета ще се укроти и ще се спре да имитира певица. Обаче не! Моделката лъсна с абсолютно същите къси панталонки, с които само няколко дена по-рано се беше снимала и певицата, видяха от ХотАрена. Чиста случайност? Може би, но форумци са убедени, че зад този и жест се крие нещо повече.

Феновете са категорични, че Николета все още не е забравила Ники Михайлов. И опитвайки се да копира стила на Алисия, се надявала да привлече вниманието му към себе си, убедени са те. Михайлов неведнъж е споделял, че се възхищава от стила и поведението на звездата на Ара. “Николета сигурно си мисли, че така ще му се хареса”, шушукат форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment