Николета тотално прекали с униженията към мъжа си Валери Божинов. След като разводни с провокативни снимки как се натискат и целуват с фолк певеца Азис, сега Лозанова надмина себе си.

Плеймейтката публикува фото, на което двамата с Мартин Карбовски са се гушнали, а ръцете на журналиста са опасно близо до силикона й.

„С колегата ми – видния и доказал се журналист – Мартин Карбовски“, е написала Лозанова под снимката, правена в студиото „Директно Карбовски“. Плеймейтката бе гост за пореден път и отново се похвали колко щастливи са с Валери и колко добър баща е футболистът.

В същото време Лозанова публикува снимката във Фейсбук, където се гушка с Мартин Карбовски, а той гали силикона й. „Николета направо прекали! Този път Валери има пълното право да я изгони!

Цяла България я гледа как се натиска с Мартин и той пък с цялата си наглост й пуска ръце! Нямат срам!“, възмущават се интернет потребители.

Съотборници на Валери пък го скъсват от бъзици заради свободното поведение на съпругата му в последно време. Но докато Азис е „безопасна игла“ с оглед на ориентацията му, то снимката с Мартин Карбовски не изглежда никак невинна. Неслучайно отдавна се говори, че журналистът е влюбен в нея…

В „Предаването на Карбовски“, Николета обяви абитуриентката, чиито бал ще направи незабравим, предоставяйки й своя рокля и придружавайки я в този специален за нея момент.

Карбовски не пропусна да притисне Лозанова с няколко по-пикантни въпроса: „Да не би да напусна „Къртицата“, защото си разбрала, че си бременна?“, попита Карбовски, а Николета го разочарова с отговора: „Този път нямаш сензация“.

На въпроса му дали има шанс да започне да изкарва повече пари от съпруга си – Валери Божинов, тя отговори: „Не се знае дали вече не е факт! Естествено, че бих се радвала да докарвам същите финанси в семейния бюджет“, с което намекна, че по този начин се чувства удовлетворена от работата си на модел и тв водеща.

източник: pik.bg

Leave a Comment