Модната дизайнерка Донатела Версаче  направо уплаши нета. Гуруто на модния свят буквално стресира почитателите си като се появи на плажа.

След купищата пластични операции, корекции и опити да изглежда по-млада Донатела реши да се появи по бански на плажа и да покаже ново тяло.

За нещастие на сестрата на Джани Версаче дебнещите я папараци не пропуснаха да я щракнат по бански. А снимките на дизайнерката с половинката й, направо взривиха мрежата.

Дизайнерката, която стана кожа и кости от диети, е толкова слаба, че прилича на скелет. От косата й почти нищо не е останало заради непрекъснатото третиране с перхидрол, а тялото й е като на 80-годишна баба.

В желанието си да се подмлади през годините Донатела се подлага на купища пластични операции. Дизайнерката сложи сили, наля ботокс в устните си и така си опъна лицето, че никой не можеше да я познае.

Болезнените интервенции обаче не успяха да задоволят суетната блондинка, която не спира с опитите да се подмладява. За жалост резултатите са катастрофални, особено като се има предвид, че въпреки всички процедури Донатела изглежда по-стара и от реалната си възраст.

източник: kliuki.net

Leave a Comment