20-годишната Бае Дал-ми от Южна Корея повече от 6 години ходи като гримирана кукла. През това време нито веднъж не е свалила грима от лицето си, разбраHotArena.net.

Всичко започнало, когато Бае била на 14. Момичето започнало да се гримира, за да се разкраси, но не искало да сваля грима си вечер.

Нещо повече — с времето решиха, че не иска да сваля въобще макиажа. И през последните две години трупала пласт след пласт грим.

С времето Бае развива невероятни умения, но се вманиачава до такава степен, че вече въобще не иска да сваля грима от лицето си. Тя започва да нанася все повече и повече слоеве грим, докато видът й не става най-важното нещо в живота й.

Бае признава: „Исках да изглеждам перфектно през цялото време и дори си лягах с грима.“ Но и професионалните й гримьорски умения не й били достатъчни и тя искала да си направи поне 10 различни пластични операции, за да постигне идеала си за красота.

Майка й до такава степен се отчаяла, че решила да сподели странната история на дъщеря си в телевизионно предаване. Едва тогава дерматолозите успели да убедят момичето да покаже лицето си без грим.

Резултатите, макар и очаквани се оказали доста стряскащи. Оказало се, че кожата й е два пъти по-стара отколкото би трябвало да бъде на нейната възраст, пишат от 359.bg.

източник: hotarena.net

Leave a Comment