Билетите за мега концерта на Лили Иванова в зала “Арена Армеец” са разпродадени, пускат 2 000 за места с ограничена видимост!

Тази информация се завихри преди дни в мрежата и си заслужи доста коментари. Повечето от тях – с положителен знак, тъй като подобни мащаби са неприсъщи на родните поп звезди. Имаше реплики от рода на тази – че става дума все пак за родната прима, че Лили Иванова може да събере и по-многобройна публика!

Прибързана радост! Оказва се, че новината е обикновен PR, при това доста изсилен! Капацитетът на залата е около 19 000 места, а реално продадените са не повече от 10 000, твърди megalife.bg. И тази цифра е внушителна, но защо трябва да се лъже и всъщност кой кого лъже! Допълнителните места наистина са пуснати, но това е за да се разшири достъпът до концерта, а не защото всичко друго е продадено. Бъркотията не подобава на авторитетна персона като Лили Иванова, която наистина е събирала публика като за стадион, само че в други времена. Критиците на неумелия рекламен трик припомнят, че по-голяма част от публиката на Лили са хора на възраст, за които билетът от 100 лева прави пърформънса недостъпен. Да вярваш, че можеш да идеш на такъв концерт е все едно да си стегнеш багажа за Марс!

Пиарът на примата едва ли ще се притесни от критиките, защото когато човек си повярва, се случват и чудеса! Съвсем сериозно се съобщавало, че ако има допълнителен наплив от почитатели на Лили, в залата ще бъдат поставени специални платформи за 6 000 правостоящи!

източник: kliuki.net

Leave a Comment