Разкрихме я! Николета Лозанова винаги е отричала категорично да има пластики по лицето, но ето че истината лъсна. Оказва се, че плеймейтката си е правила операция на скулите при д-р Ангел Енчев и тайната й бе разкрита от читател на HotArena.net.

Г-жа Божинова твърдо отрича да има пластични корекции по лицето, не само пред феновете, но и пред приятели и близки. Истината обаче е съвсем друга.

„Д-р Енчев никога не би споменал за корекциите по Николета заради солидното заплащане, което тя му е направила. Въпреки всичко пред чуждестранните си клиенти той показва снимки на Николета и скулите, които й е направил. За доказателство – влезте в официалния сайт на д-р Енчев! Когато изберете ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ, след това – МОДЕЛИРАНЕ НА СКУЛИ, излиза обикновен клип, в който е обяснено как се случва процедурата! НО забележете! Ако направите страницата на немски и последвате отново тези стъпки, отстрани на клипа излиза творението на д-р Енчев – самата Николета Лозанова!“

Това разкри в сигнал до Горещата арена нашият буден читател. Бърза проверка потвърди думите на информатора. В действителност, д-р Енчев и Николета крият, че плеймейтката е моделирала скулите си и пред българските си клиенти хирургът не я дава за пример.

Но пред чуждестранните си клиенти като германци, англичани, гърци, руснаци и други, за които официалният сайт е преведен на родния им език, Николета Лозанова е рекламно лице на пластиките за скули.

В това няма нищо срамно, но явно на г-жа Божинова й е голям комплекс, щом така упорито отрича.

източник: hotarena.net

Leave a Comment