На въпрос дали той ще е българският Барак Обама, новият депутат от ДПС Александър Методиев – бат’ Сали отговори: „Дай Боже!“. Той даде първото си изявление пред журналисти след като се закле като депутат.

Аз съм черен циганин, но това не ме прави престъпник. Отсега нататък в медиите, който говори, че съм правил частно енерго, ще се видим с него в съда, отправям последно предупреждение, закани се бат’ Сали.

Той коментира, че атаките срещу него идвали от съкварталец, който се казвал Ярослав Мишев. За да обясни що за човек е Мишев, Сали каза, че той бил лежал 25 години в българските затвори.

На въпрос на ПИК дали познава Ахмед Доган, новият депутат отговори: „Разбира се, че познавам Ахмед Доган, кой не го познава!“ На питането дали Доган го е предложил за депутат, бат’ Сали обясни, че не е така, а номинацията му дошла от „българската общественост“.

Александър Методиев каза, че има висше образование – ВИФ „Георги Димитров“, треньор по футбол и учител по физкултура. Бил е капитан на отбора на „Рилски спортист“ 12 години.

В парламента щял да се занимава със спорта и социалната сфера.

източник: pik.bg

Leave a Comment