Новата „Мис Македония“ хвърли в смут не само страната, но и социалните мрежи. 20-годишната Деспина Царева грабна короната на „Мис Македония” и предизвика масово недоволство. Мускулестата девойка от Щип е тв водеща в една от македонските телевизии. Зрителите обаче не приеха особено топло факта, че тя ще представя страната им на „Мис Свят“.

Социалната мрежа и медиите в страната веднага гръмнаха с негативни заглавия. А потребителите в мрежата веднага й лепнаха и прякор „Мис Кон“ . „Треба да протестираме!!!”, пишат потребители.

А други стигнаха до там, че заподозряха, че Деспина е мъж. Мускулестите бедра и твърде мъжките черти на лицето предизвикаха масова суматоха в мрежата. Много от потребителите изразиха съмнение, че новата мис може би е мъж преди. Въпреки че докато се разхождаше по бански Деспина демонстрира безусловно женски атрибути.

„Страхува ме се, че това наистина е „Мис Македония“ пишат медиите в западната ни съседка. „Въобще не се шегуваме. Това момиче наистина ще ни представлява на „Мис Свят 2013“, пише още македонското издание tvpaket.com.mk.

Подгласнички на признатата за най–красива македонка девойка са осемнадесет годишната Симона Станковска от Скопие, класирала се на второ място и Христина Тончевска, завоювала трето място.

източник: kliuki.net

Leave a Comment