Остават броени дни до появата на първородната рожба на принц Уилям и целият английски кралски двор тръпне в очакване. Последните слухове носят, че бебето ще е момченце, което ще го превърне автоматично в кандидат за трона. Затова и големият въпрос сега е как новороденото ще бъде пазено, та да не бъде отвлечено.

Британският експерт по охрана Кен Уорф твърди, че бебето на Уилям и Кейт ще се превърне в мишена на много атаки. Някогашният бодигард на принцеса Даяна смята, че само своевременната подготовка на родителите може да спаси мъничето.

„Имайки предвид политическата обстановка в света и уязвимостта на кралското семейство, е налице необходимост от сериозна защита на малкия наследник. Във времето на тероризъм, в което живеем, съществува голям риск от отвличане на бебето. Светът сега е по-страшен, отколкото беше преди 20 години, когато се грижехме за Хари и Уилям. А дори и тогава те имаха стабилна охрана“, споделя Уорф пред сп. „Лук“.

Гардът допълни, че телохранителите ще излязат скъпо и прескъпо на принца и жена му, но са абсолютно задължителни.

Според него бебето трябва да бъде пазено по 24 часа на денонощие дори и когато е у дома си. Самият Кен е готов да изготви безвъзмездно за семейството стратегия за сигурност.

Междувременно Уилям и Кейт Мидълтън са заети с приготовления за появата на първородния им наследник. Двамата правят ремонт в двореца с пари от държавната хазна. Освежаването на имота е на стойност 700 000 евро.

източник: senzacia.net

Leave a Comment