Жадната за внимание певица Дебора втрещи интернет потребители с доста смело решение. Поп фолк изпълнителката реши да покаже, че слуховете из жълтите медии за нея не са верни. Ето защо типично по чалгарски, без грам свян тя публикува фото на отрицателен тест за бременност в социалната мрежа.

Естествено реакцията на хората не закъсня, пишат от Хот Арена. Много интернет потребители наскочиха на Дебора, а по някое време дори се разнесоха обиди и подигравки. Всички смятат, че Дебора е жадна за внимание госпожица, която няма с какво друго да събере лайкове, освен с нещо провокативно като тест за бременност.

“Върха на безочието и липсата на възпитание! Кой го интересува, че не си бременна, та аз не знам дори коя си и за какво се бориш!”, “То всички знаем, че в твоя занаят акълът не се тачи, то ти просто вдигна летвата прекалено високо! Следващия път направо си снимай дамските превръзки!”, възмущават се хора в мрежата.

Но Дебора не е от мълчаливите. Тя веднага посочи, че ако нея не я интересува нещо, тя просто ще го подмине и няма да коментира. Други пък посочиха, че когато това “нещо” е толкова отвратително, няма начин някой да не изкометира.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment