От Мис Свят се подиграват с нашата миска! Вижте как объркаха името й!!!

Nan

Международен скандал е на път да избухне заради новата Мис България. Чаровната Нанси Карабойчева бе направена буквално за смях, на интернет страницата на конкурса „Мис Свят“, видя HotArena.net.

20-годишната чаровница се оказа с объркано име, което на всичкото отгоре бе написано по три различни начина: Nanci, nanci и Nancy Възмутен читател ни сигнализира и за други грешки в прессъобщението за новата Мис България.

„От Пазарджик ли е или от Юнаците? Коя е първата подгласничка Джулия или Даниела?? Името на Джулия също е написано по два различни начина. Определено мисля, че това тук е скандално!!!“, пише още той.

Оказа се, че не само името, но и месторождението на новата мис България е объркано в представянето й на сайта „Мис Свят“. Вместо от село Юнаците, като място на раждане е посочен Пазарджик.

Подгласничките на Нанси също са объркани. Веднъж като първа подгласничка е представена Джулия, а веднъж Даниела.

Както изглежда от „Мис Свят“ не гледат особено сериозно на представянето на българската Мис пред света. Под въпрос е обаче дали от екипа на международния конкурс са направили гафа, или грешката е дело на някои от екипа на родната красавица.

източник: hotarena.net

5 Responses to От Мис Свят се подиграват с нашата миска! Вижте как объркаха името й!!!

 1. Естествено, че месторождението и е Пазарджик, а местоживеенето с.Юнаците…каква грещка виждате в това! Сякаш не знаете, че в селата няма родилни отделения…всеки в днешно време се ражда в най- близкия до местоживеенето му град. Пишете само глупости и безмислици.От мухата правите слон…

 2. Няма нужда да помнят името.И без това няма да е между фаворитките.На мен ли4но не ми допада това моми4е.

 3. Няма нужда да помнят името.И без това няма да е между фаворитките.На мен ли4но не ми допада това моми4е.

 4. Ел Халкалиева says:

  Аз единствено не мога да разбера защо във визитката и в Мис България пише че е.
  ВИСОЧИНА: 170 cm / тегло: 56 kg.
  МЕРКИ: 90 cm / 67 cm / 90 cm.

  А в Мис Свяр 172 см!

 5. Бреееееееееее…. Грандиозен скандал наистина с миската ни. Веднъж да я напишат Nansi, a втори път Nansy – това наистина е потресаващо.
  На възмутения ви читател препоръчваме да си намери по-сериозни занимания, а на вас като информационен сайт – да се застреляте.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Статиите и видео клиповете качени на този сайт водят до първоизточниците им.
Ние НЕ носим отговорност за написаното съдържание на уеб сайта. Снимките са намерени в огромното интернет пространство, посредством Google Images.
Възможно е огромна част от статиите качени в уеб сайта, да са НЕДОСТОВЕРНИ и да не отговарят на съдържанието написано в тях. Клиповете са СТРИЙМ от ютуб и други видео сайтове.
Запазваме си правото да трием статии, по всяко време, както и видео клипчета. Ние НЕ носим отговорност за рекламите/статиите/видеото/коментарите публикувани в уеб сайта.