Фолк певицата Малина има нова тръпка. Изпълнителката се залюби с най-известния негър в родния шоубизнес — Кофе Бабоне, разбра HotArena.net.

Двамата се събрали покрай общите си ангажименти. И двамата се изявяват като футболни мениджъри на млади таланти и ганаецът опрял до нашенката, за да уреди невръстен негов съгражданин да тренира в роден „бял” отбор за няколко месеца.
Певицата от своя страна веднага приела присърце ангажимента. А Кофе получил бонус—няколко нощи в компанията на позастаряващата хубавица.

Очевидци разкриват, че двамата няколко пъти са засичани да вечерят заедно най-оборотно място за тайни срещи на елита в София – „Царско село”. А после се усамотявали и в тихите хотелски стаи.

„Малина въобще не крие интимната си афера с Кофе и даже се фука. Той обаче си има сериозна приятелка, която не иска да губи заради един кратък флирт”, обясняват запознати.

Ганаецът, чието истинско име е Пол Аджекум Премпех, преди 4 години се разведе със съпругата си, от която има син и оттогава живее с красива брюнетка на име Мая.

Двамата дори се сгодиха, но според запознати, след като аферата му с Малина излезе на бял свят, едва ли Кофе, ще успее да отведе приятелката си пред олтара, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment