По-послушни и изпълнителни бодигардове си наел футболният бос Коко Динев.

Той уволнил всичките си охранители без двама, тъй като си гледали работата през пръсти. Преди седмици под носа им в заведението на Динев в Сандански беше набит футболист, а те не свариха да се намесят, а когато се появиха, спортистът вече беше ступан. Наскоро пък собственият им работодател щеше да яде бой в заведението си и те пак не забелязаха и не реагираха навреме.

Охранените гардове, които взимат по два бона заплата на месец и хапват безплатно в култовото заведение, съвсем са се разпасали и вече забравят за какво са наети.

Те се държат като господари на бара, закачат красавиците и тотално забравят, че трябва да охраняват шефа си и приятелите му. ЕмилияИмало няколко правила, които трябва да спазват – да не пият в работно време, да не свалят мацки и да бдят за реда. Те обаче започнали да ги пренебрегват една по една и винаги били на една чашка повече, а очите им изпивали всяка мадама. На няколко пъти прекалили и започнали да свалят мацките на гостите на шефа си. В кое точно нарушение ги е хванал и кое е преляло чашата Динев не казва, но вбесено изгонил цялата пасмина. На новите наложил строги правила и ги предупредил, че ако ги нарушат, ще ги уволнява без предупреждение. Злите езици говорят, че Коко бил много вбесен, когато разбрал, че информацията за боя, който хвърлил на жена си Емилия дошла не от къде да е, а от собствените му охранители, част от които приъствали на грозната гледка. Той изчакал да мине малко време и ги натирил.

източник: skandalno.net

Leave a Comment