Още един скандал разтърси „ВИП Брадър“. Оказа се, че зрителската марионетка Пламен Медаров има жена и дете навън, а се навърта около Йоана. Мнимият милионер твърдеше, че е разделен с жена си и нямат отношения, но един телефонен разговор и няколко поста във Фейсбук, разкриха истината за семейния му статус.

За зрителите новината се оказа наистина изненадваща, тъй като Пламен от самото начало се закача с Йоана. И докато погледите на всички бяха втренчени в Тервел и Лияна, още една двойка разтърси Къщата с отношенията си.

„Я, Пламенчо бил женен! И Йоана май не се е поинтересувала да го пита за семейното му положение“, пишат потребители в мрежата. Други се чудеха чий е гласът на жената, която му се кара по телефона. „Гласът е на Пламен на жена му!! Която е в къщи с детето му.“пише негова позната.

„Пламен го познавам и има прекрасна жена и дете, които го гледат от вкъщи“, пишат още познати на брадъра. И развенчаха мита, че е свободен като птичка.

Новината предизвика истински шок, тъй като на фона на любовните драми между Тервел и Лияна се роди още една връзка. Йоана си призна, че си пада по Пламен, а и той по нея. Отношенията на двойката обаче са доста сложни, тъй като бизнесменът се оказа семеен. Как ще повлияе на връзката им това по-нататък предстои да разберем.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment