Фолк певицата Глория си пусна нови снимки, на които изглежда като кацнала от друга планета. Певицата се похвали с нов загар, ефектен грим и тонове ботокс в лицето.

Фолк звездата изглежда толкова странно, че просто е неузнаваема. С новия грим, прическа и пластични операции изпълнителката буквално стресна феновете си.

„Прилича на извънземно!!!“, „Господи, какво е направила с лицето си!“, „Колко ботокс е наляла в скулите?!“, обсъждат я форумци в мрежата. Самата изпълнителка изглежда нехае за коментарите по свой адрес, но определено изглежда стряскащо. Още повече, че доскоро се радваше на доста по-приятна визия в очите на почитателите си.

Но освен със смущаваща визия, като съща инопланетянка Глория втрещи и с правопис. „Zdravei skupi priqteli:*)“, написа изпълнителката над фотоса си. И обра подигравките на феновете.

Почитателите й не й спестиха критики по повод правописа и я затрупаха със забележки. Други пък се присмяха на грамотността на фолк дивата и й влязоха в тон с подобни коментари.

Повечето почти не обърнаха внимание на изцяло новия стайлинг на певицата. Която на снимката е копие на дъщеря си Симона, но доста по-възрастна.

„Въобще не е красива. Беше по-красива, преди да си препълни лицето с ботокс. Разочарована съм от теб Глория“, пише почитателка на фолк дивата. Друга споделя, че според нея новата визия на кралицата на фолка е „пълен ужас“ и е най-добре фолк дивата да избягва подобни експерименти в бъдеще.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment