Николета пусна папараците по Валери – факт!
Плейметката, която вече е водеща на жълто предаване, сама предложи на бившия си да участва във второто й издание, но все пак реши да го изненада.

Нейният екип е по следите му, а той може само да се чуди къде ще го хванат. Последните кадри разкриват, че по всяка вероятност той влиза във фитнес, твърдят потребители. Вече дори има игра на страницата на „Поверително от NL” , а отговорът ще е известен едва в събота вечер.


Дотогава обаче вървят предположенията къде е засечен Валери Божинов. Kliuki.net научи, че преди дни „хрътките” на Николета са го щракнали пред жилището им, където сега живее тя и детето.

„Или е бил при нея да вземе Никол, но доста се забави, може би тогава е дал интервюто си за Николета, но след това излезе с нея след снимачния ден”, сподели читател, станал неволен очевидец на ситуацията.
Футболистът пое ангажимент да отговаря на въпросите на Николета и явно е изпълнил обещанието си. Моделката, която се обявява като жената на живота му, дори вече го използва, за да рекламира продукцията на ТВ7.

източник: kliuki.net

Leave a Comment