Мътна и кървава стана в „Шоуто на Слави“! Двете певици Цветелина Грахич и Лилия Стефанова се хванаха за косите коя от коя е по-разкрепостена, научи HotArena.net.

Вокалистките постоянно си съперничат и се съревновават коя ще събере повече лайкове във Фейсбук, коя ще спечели похвала от Слави, коя ще преспи с повече колеги от Ку-ку бенд, коя ще си сложи повече силикон и прочие женска суета.
Последният скандал между Лилия и Цветелина бил заради една рокля. Дизайнерката искала да облече Лилия в секси тоалет, но Грахич възроптала, че роклята ще стои много по-разкрепостено на нея.

„Не е вярно! Сега и аз мога да сложа рокля с такова деколте, защото вече имам силикон и ще ми стои добре“, възразила Лили, която наскоро посегна към скалпела.

Отговорничката за фейсконтрола в шоуто се видяла в чудо от скандала между двете певици, които почти се хванали за косите от завист. „Ще ви направим еднакви рокли, макар че Слави не иска да сте като близначки. Само не се карайте“, успокоила ги дизайнерката.

Двете се надпреварвали и коя да сложи по-разкрепостена снимка в социалната мрежа. Колкото повече лайкове съберяла снимката, толкова повече самочувствие набирала певицата. По принцип Цветелина Грахич е момичето без задръжки в Ку-ку бенд, но откакто Лилия си сложила силикон, спокойно можела да се мери с босненката.

„Какво скромно момиче беше! Баща й е свещеник и е против силикона, но тя през него легна на операционната“, клатят глава от екипа, писа „България Днес“.

Както HotArena.net наскоро писа, за Цветелина се говори, че е „минала“ повечето музиканти от „Ку-ку бенд“, в това число Годжи, Солтарийски, а се слагала и на Слави. Ако се вярва на слуха, Лилия също я гонела по бройка.

„Абе разврат до дупка! Две жени като решат да си съперничат, стават огън“, разказват от „Шоуто на Слави“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment