Ето една история, потвърждаваща правилото, че спечелените от лотария пари бързо се харчат. 39-годишната Шарън Тайрабеси от канадския град Хамилтън е спечелила през 2004 над 10 милиона канадски долара, но за изминалите девет години ги е похарчила до последния цент и днес е на социални помощи.

Дамата с широки пръсти е харчила за всичко от луксозна къща и автомобили до дизайнерски дрехи, давала е и заеми на свои близки. Днес тя е принудена да живее под наем, пътува с градския транспорт и работи на хонорар. „От време на време все пак трябваше да следя какво е състоянието по сметката, но имаше толкова много нули, че си мислех всичко е под контрол. Но в един момент осъзнах, че имам само 750 000 долара, които оставих в наследство на моите деца. Те ще получат тези пари, когато навършат 26 години“, заяви Тайрабеси пред местен вестник.

Когато печели голямата награда Шарън има три деца, всяко от различен партньор. Веднага след това тя сключва брак с Вини Тайрабеси, който също имал три деца от предишен брак. На двойката им се раждат още три деца и днес семейството им наброява общо 11 члена. „Децата ми ме молят за пари, но аз им отговарям да почакат да взема заплата“, добавя бившата милионерка, която препоръчва на бъдеще лото милионери да бъдат по-внимателни.

източник: zajenata.bg

Leave a Comment