Тв водещата Ирина Тенчева тотално се излага в последно време. Телевизионерката, която стана известна като жената, разделила Иван и Вихра, все повече залага на визията на чалгаджийка, видя HotArena.net.

Напоследък Ирина непрекъснато се появява на светски събития с грим ала попфолк дива и букли в косите. А според мнозина дори се опитва да подражава на своя любимка сред фолк дивите – певицата Емилия.

Зрители се смеят, че остава само водещата да си сложи малко силикон в деколтето и е готова да пее по дискотеките. А други се възмущават, че с новата си визия Ирина прилича досущ на чалгарка.

Зли езици шушукат, че новият имидж на водещата се дължи на желанието й да не омръзне на Иван. Христов пръска луди пари за козметичните претенции на любимата си, която харчи по близо 5 бона само за процедури.

Блондинки на килограм

Освен с нова прическа и грим в стил фолк звезда, Ирина от известно време се опитва да стане блондинка. Близките й твърдят, че е на път да оплешивее от толкова третиране с блондор.

Това била и причината още миналото лято Ирина да се раздели с гъстата си грива. Водещата си направи супер късо каре, за което вече съжалява.

Покрай манията си да изглежда съблазнителна и млада Ирина дори е започнала да дава съвети на колежки. И непрекъснато ги поучава, как да се грижат за себе си.

Самата Тенчева се подлага на жестока диета, която включва 24-часов режим – само на вода. През останалото време се прилага разделно хранене, разказна телевизионерката.

Твърд противник на пластичните операции, Ирина твърди, че никога не би прибегнала до изкуствени мигли, екстеншъни и вафли в косите. Мнозина обаче коментират, че последните й снимки говорят тъкмо за обратното, пише „България днес“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment