Емануела и мъжът й Никола се оказаха роднини?!

Шокиращата истина е попарила двете семейства и ето тази е причината родителите на половинката й да не приемат певицата, разкри изданието HotArena.

Фолк звездата е казала „да” на… чичо си, а историята въобще не е забавна за никой от участниците, пише „Уикенд”. Стоянови и близките на Емануела са далечни роднини.

Таткото на Никола е трети братовчед на дядото на Емануела, а съпругът й е четвърти братовчед на баща й.

Двойката мисли за дете, което още повече всява ужас в околните, че то ще е плод на кръвосмешение. Ако то стане факт, ще бъде племенник на Емануела. Драмата, в която се е забъркала изпълнителката на „Ара” спокойно може да се назове латино сериал.

Атрактивната брюнетка неведнъж е споделяла, че хич не й върви в личния живот. С мъжете тя винаги удря на камък и много бързо се разделя. Докато беше в „Къртицата”, даже Азис я бъзикаше, че дано за последен път се омъжва, но явно че и тази любов ще се окаже една от забранените.

Майката на Никола, която Емануела оплю в ефир пред цяла България, не можела място да си намери от решението на сина й да вземе нея за булка. Тя и досега правила всичко възможно да ги раздели, но Емануела все така държала в лапите си кротичкия Никола, с който се оказаха роднини.

източник: kliuki.net

Leave a Comment