„Преслава не просто прилича на анорексичка, ами е анорексичка в терминален стадий. Винаги на участията си е неадекватна и гледа странно. Слабото й тяло със сигурност не е плод на диета, има нещо по-сериозно зад всичко това.“

Това ни написа анонимен читател на HotArena.net, който твърди, че е добре запознат с това защо последно време Преслава изглежда толкова слаба.

В сигнала информаторът подробно описва състоянието на певицата и е убеден, че изпълнителката страда от анорексия и именно по тази причина слабее, а не заради диети. Загатва се и че Преслава използва упойващи средства.

„Дори на едно от последните си участия беше с очила, защото е имала „здравословен проблем“, но това отново ме навежда на мисълта, че прекалява със синтетиката“, пише източникът.

По думите му отслабването се е отразило не само на фигурата и гърдите на Преслава, но и на гласа й.

„Последната й песен е адски обработена и явно начинът й на живот се отразява и на гласа й. Преслава отдавна не е това, което беше, и откъм тяло, и от към излъчване, а и откъм творчество. Тя стана все по-малко продуктивна. Пее по заведенията само за да си изкарва пари, които да си харчи по кръчми. Дава трохи на феновете – 1 клип на година. Жалко за Преслава! А имаше талант!“, възмущава се читателят.

Той ни изпраща и снимка на певицата като доказателство за „болезнено слабото й тяло“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment