Преслава работи здраво и прекарва доста време на път, за да стигне до поредния град, в който има участие. Поп фолк дивата обаче е развила някаква мания по една определена рокля. Тоалетът наистина е свеж и й стои добре, но щеше да е хубаво да не се появява на три поредни участия с него, пишат от jenite.bg

Участията на Преслава са били следните: 18 юли във Варна, на 19-ти е посетила Стара Загора, а на следващия ден е извивала глас в Свети Влас. И на трите участия певицата се появила с една и съща рокля. Като се има в предвид, че има и доста път между градовете, където е пяла певица, се появява въпросът кога успява да изпере тоалетът или въобще не й минава през ума да хвърли един сапун на цветната рокличка.

“Явно роклята е магическа, почиства се сама. Не ми се мисли, ако Преслава не си пере дрехите, с които е пяла предишната вечер, сигурно ще се носи някаква невероятна миризма!”, коментират присъстващи по участията на певицата.

“Може ли да се излага така? Все едно няма един куп дрехи, та се мъкне с една и съща рокля! Подвизава се като някоя бедна парцалана!”, възмущават се други.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment