И това доживяхме! Фолк певица да пълнее с фотошоп. Плашещо слабата в последно време Преслава толкова се притеснява от тънката си фигура, че крие килограмите си с фотошоп. Фолк певицата, която доскоро бе сред най-атрактивните и пищни дами на поп фолка прилича на истински скелет.

За да не плаши феновете си със снимки от участията, певицата прибегна до вече доста популярен сред колежките й метод. Обработва снимките си с фотошоп.

На последните си снимки без обработка талията на Преслава е толкова тънка, че стои като прищипана. На фотосите от най-новото й участие певицата изглежда закръглена сериозно.
Певицата дори си направи коремче, за да изглежда по-пълна

Певицата дори си направи коремче, за да изглежда по-пълна

Чертите на лицето й също са смекчени, а въздългия нос, с който се появи наскоро е изтънен и намален до неузнаваемост. Освен това бедрата на певицата чувствително са наедрели, за да изглежда по-нормално.

Нещо повече на някои от снимките фолк дивата изглежда дори сякаш има коремче, въпреки че самата тя отрича да е бременна. Пред обектива обаче Преслава заема такава поза, че определено създава впечатление на приятно закръглена.

Наскоро певицата съвсем стресира феновете си, които вече сериозно се притесняват за нея. И за да спре призивите, че е твърде слаба, фолк певицата изглежда е решила с помощта на фотошоп да си добави няколко килограма.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment