На последното си участие Преслава реши изобщо да не се съобразява с нищо и никой и най- спокойно запали цигара пред всички в дискотеката, която бе поканена да пее, пише Hotarena.net. Нарушението на певицата бе заснето, та дори тя публикува снимката на страницата си във фейсбук.

Феновете и почитателите на певицата, присъстващи в заведението, доста се подразниха от постъпката й и изобщо не си спестиха негативните каментари във фейсбук. Хората са възмутени от това как все повече и повече певици си позволяват да нарушават правилата безнаказано.

Преслава не е първата поп фолк гърла, която си позволява такова нещо, Емануела, Галена и Азис също бяха хванати да нарушават закона. Преслава се е поучила от негативните коментари на хората и сама се е извинила за постъпката си във фейсбук. Освен цигарата в ръката на Прес и друго се набива на очи- занемареният външен вид на певицата.

Чалгаджийката слабее много бързо и тотално е окльощавяла. На всичкото отгоре певицата вече цяла седмица не сваля една и съща рокля от гърба си.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment