Танцьорка е на път да се превърне в следващата принцеса на Англия. Само седмица след като Уилям и Кейт се сдобиха с престолонаследник, братът на херцога, Хари е на път да нахлузи брачния хомот. За съжаление на феновете му, които се надяваха да го съберат с Пипа Мидълтън, Хари има нова изгора. Която е танцьорка.

28-годишния принц от известно време е луд по моделката, която доскоро покриваше поне част от критериите да стане кралска снаха. Момичето е от аристократично семейство, англичанка е и от изключително добро семейство.

Освен това Кресида има дългогодишни връзки с кралския двор, чрез познанството си с принцеса Йожени. А според някои приликата й с бившата приятелка на Хари Челси Дейви също има отношение към решението му да се ожени за нея.

Доскоро репутацията на Кресида бе накърнена единствено от факта, че е модел на бельо. Оказа се обаче, че амбициите на манекенката не са насочени само към модния свят, но и към танцовата сцена.

Бонас упорито тренира танци и се надява един ден да направи кариера като танцьорка. Предвид отношението на кралския двор към подобни занимания, вероятно бъдещата принцеса ще се наложи да си потърси друга професия, особено ако иска да стане съпруга на Хари.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment