Гаджето на Симона Загорова се отнася с нея като със своя собственост. Симеон Данев държи тийнейджърката като в клетка и й е забранил да мърда, където и да е било без него. Това твърдят пред Kliuki.net нейни близки съученички. Думите им бяха потвърдени от самия Симеон Данев, който най-нагло написа във Фейсбук, че Симона няма право да ходите никъде без него.
Дъщерята на Глория публикува тези дни снимка във Фейсбук от морето, на която позира с две свои приятелки. Под фотото авер на Симона коментира, че е трябвало да вземат и Симеон с тях.


„Това е стара снимка. Симона никъде не ходи без мен“, написал е 20-годишният младеж под фотото.
Коментарът му възмути феновете на тийнейджърката, които определиха поведението му като деспотично и типично за мюсюлманските религии. „Този тип още малко ще й сложи фереджето! На какъв се прави?! Симона да не му е някоя вещ“, негодуват по форумите.
Припомняме, че съвсем наскоро Симеон отново бе злепоставил приятелката си в социалната мрежа, като й написа, че само се филмира и си въобразява глупости. „Ей, келеш, какво искаш от куклата? Престани да се правиш на интересен , да не я загубиш“, заплашиха тогава фенове на Симона.

източник: kliuki.net

Leave a Comment