Мистерията с 58-годишният любовник на Пенка от Мис Българиян 2013 най-накрая е разкрита! Самоличността на тайнствения мъж, за когото Пенка се похвали, че угажда на всичките й желания, е разкрита. Въпросният господин изобщо не попада в стереотипа на стандартния чичко-паричко, наложен от поп фолк индустрията. Мъжът, чието име е Емил Григоров, изглежда като всеки друг средностатистически мъж в страната. Нещо повече, оказа се, че Емил има щастлив, дългогодишен брак и деца на възрастта на младата си любовница.

Въпреки всичко господинът изглежда се е увлякъл по 40 години по-младата от него Пенка, научиха от ХотАрена. Информацията е изпратена от редовен читател, който твърди със 100%-ва сигурност, че мъжът от снимката е именно спонсора на Пенка. Дали това е вярно, знае само ромската кандидатка за титлата най-красива българка.

Още повече, че преди няколко дена стана ясно, че кандидат-миската всъщност си има гадже доста по-близо до нейната възраст. Както kliuki.net първи писаха, въпросният младеж се казва Силвестър и от общите им снимки, двамата с Пенка изглеждат много влюбени. И не се знае как въпросният Емил ще приеме новината за измяната на младото си протеже. Ако в действителност той е мистериозния спонсор на Пенка.

източник: kliuki.net

Leave a Comment