Рафи не се чувствал щастлив и разбран, призна самият той. Много хора у нас със сигурност му завиждат за постигнатото и присъствието му на сцената, но той смята, че не е достатъчно това, което прави и трябва да си търси щастието в Англия.

Според него младите хора се радвали на успехите му и му ръкопляскали, но по-възрастните не. Особено тези, които са ат бранша. Те не можели да си представят, че едно 20 годишно момче ще бъде по-слушано и по-търсено от тях. Никога не съм вярвал, че ще видя толкова завист около себе си.

И че ще ми направят толкова мръсни номера, каза победителят от Х фактор, но не обясни кой му ги прави. Най-вероятно певците с наложили се вече имена не искат конкуренция. Типично по арменски, Рафи се оплаква, че не печели никакви пари и те му стигат само за собствената му издръжка.

Припомняме, че в момента той участва в предаването „Като две капки вода“, където хонорарът е 5000 лева на седмица. За 6 седмици той е взел 30000 лева и това няма как да се нарекат джобни пари. А предаването ще продължи още толкова време. Освен това ГЕРБ го нае да пее на кампанията им, а партията не плаща малко. Младият певец е ангажиран плътно да пее и на абитуриентските балове, а само в бургаските кръчми взима по пет стотака на участие.

И въпреки това Рафи твърди, че парите му стигат само за лични нужди и смята да отиде в Лондон и да завърши висше икономическо образование. Финансисти се търсели навсякъде и имали по-голяма перспектива за развитие, твърди той. Миналото лято бургаската звезда пак се беше запътила към Лондон да учи, но кой знае защо предпочете да остане в България и да си развива певческата кариера, вместо да се посвети на учението.

източник: skandalno.net

Leave a Comment