Малко след сватбата на поп фолк певицата вече се заговори за раздяла

След пищната сватба на Емануела и Никола в Базата на хитовото риалити „Къртицата”, вече се появиха мълви за раздяла между младоженците. Поп фолк певицата и любимият й сключиха брак за втори път в шоуто по ТВ 7. На церемонията присъстваха всички участници в „Къртицата”, близки приятели и колеги на влюбените.

Припомняме ви, че през декември месец миналата година, Емануела и Никола се взеха тайно, без излишна шумотевица и гости. В името на шоуто певицата и съпругът й се съгласиха да се венчаят пред камерите на „Къртицата”.

Но ето, че минаха едва няколко дни и в отношенията между Емануела и Никола се прокрадва грозната думичка развод.  Врачката Николета обяви на всеослушание, че бракът им няма да изкара повече от година. Самата Емануела често се допитвала до гадателката по най-различни въпроси.

Николета обяви, че Емануела е „кучка”, въпреки, че двете поддържат близки отношения. Според врачката, Емануела зарязвала мъжете след като те се влюбвали до уши в нея, певицата върти мъжете на малкия си пръст, а после ги зарязва. Според гадателката точно това ще се случи с брака на Емануела и Никола.

“Тоя пич Никола колко има да плаче – не е истина”, каза гадателката. Майката на Никола също ще допринесе за раздялата, тъй като тя знае каква точно е Емануела и не може да я понася. Отделно врачката издаде още информация в “Къртицата на светло”- Емануела често питала Николета какво ще се случи между нея и друг мъж, който не е Никола.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment