Фолк певицата Мария бере по-голям срам и от Златка Димитрова. Изпълнителката на „Нещо крайно“ със срам си спомня времето, когато била студентка в Бургас. За разлика от плеймейтката, която някак успяла да завърши фолк певицата излетяла още първия семестър от университета и не е посмяла дори да помисли за завръщане.

За изцепките на Отварачката се носят легенди, а фолк певицата се черви от срам, спомни ли си за тях случайно. Още през първия семестър брюнетката така се издънила, че вече не смее и да помисли да учи право или друга сериозна дисциплина.

Още на първия изпит по “История на българската държава и право”, миньончето се провалило с гръм и трясък. Колежке, не ми е ясно как сте попаднали тук, но определено мястото ви е другаде. И между другото, Еклогата е древен сборник със закони, а не марка минерална вода. Освен това сте писали, че езическият период на българската държава настъпил заради Кирил и Методий, когато създали азбуката…“, коментирал преподавателят по повод изпитната й разработка.

Вбесената певица най-нахално му вдигнала скандал, че е уважавана изпълнителка и няма право да я унижава така. След което последвала такава разправия, достойна за първите страници на жълтите издания.

За капак, вместо да се откаже да следва, Мария решила да продължи и втори семестър. На изпитите обаче ръсела бисери от рода на “Презумпцията минава само през ума, а фикцията е фиксирана фактически… с факти”, от които на академиците тотално им прилошавало, пиша от „Блиц“.

След поредната издънка фолк дивата повече не се вяснала във ВУЗ-а, но според запознати дълго време разказвала, че само е прекъснала за малко. И скоро ще се върне, за да се дипломира и да практикува като съдия, прокурор или в най-лошия случай като адвокат.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment