65 000 билета за мегаконцерта на легендарната група, който ще бъде през лятото в лондонския Хайд парк, бяха разпродадени за рекордните три минути.

Rolling Stones планират знаменателното събитие за шести юли, информират от www.kp.ru . Очаква се то наистина да бъде историческо – не само за поклонниците на групата, но и за самите музиканти.

За цялата си дълга история Rolling Stones са изнасяли концерт в центъра на Лондон само веднъж – през 1969 година. Тогава концертът се състоял само няколко дни след смъртта на Брайън Джонсън, основател на групата. В негова памет Мик Джагър пуснал по време на изпълненията сто бели пеперуди. Китаристът на групата Рони Ууд си спомня, че това е един от най-паметните моменти в историята на Rolling Stones. Ууд не крие, че очаква концертът през юли също да се превърне в запомнящо се събитие.

Медиите вече съобщиха, че Мик Джагър е подготвил специални костюми за музикантите и че цялото му време извън репетициите е заето с това – да измисля образи и роли за предстоящото турне. Шоуто в Хайд парк ще бъде непосредствено след голямото американско турне “50 and Countin”, чийто старт все още не е фиксиран. Графикът на поредицата концерти обаче е уточнен още от първите дни на май. “Опаковани” сме за сцената както трябва, обявява Мик Джагър.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment