Джакпотът в тотото надмина 9 461 000 лева – невероятен рекорд, тъй като днес той оцеля.

За първи път в историята печалбата, която може да се спечели, ще надвиши сумата за фиш с 49 числа на пълно комбиниране, което твърдо гарантира шестица. Възможните комбинации са 13 983 816, което при 70 стотинки за една прави сума от 9 788 671,20 лева.

За тазвечершния тираж натрупаната сума бе близо 8,5 милиона лева. Това означава, че трябваше да се задържи джакпота още само 2 тиража, за да се постигне насищане.

“Най-накрая ще заживеем самостоятелно”, така се пошегувал приятелят на 27-годишната Мария К. от София, след като разбрал, че тя печели 50  хил. лева. Младата дама спечели тези пари от скреч билет със знак “Черен Петър” от моментните игри на тотото.

Мария стояла между майка си и сестра си, когато на 13 ноември баща й подарил на “трите си любими жени” по един билет. Денят на момичето бил много тежък и уморителен, затова тя решила да избере между различните картинки тази на “Черен Петър”, така че да пробва все пак останал ли й е късмет за деня. Изтривайки зоните, тя не повярвала на очите си. Тя разказа: “Помолих мама да ги провери и си мислех, че се шегува с мен. Аз все още съм в шок.” Бащата Димитър добави: “Това е мечтата на всеки родител – да знае, че децата му са финансово осигурени за една голяма част от живота си.”

Мария ще посети с цялото си семейство Боровец, за да отбележи двадесет и осмия си рожден ден през следващия месец. Тя вече е приготвила подарък за своя приятел – клубна абонаментна карта “Левски”.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment