Една от най-известните носителки на титлата Мис България Антония Петрова бе жестоко освиркана в мрежата. При това от собствените си фенове. Повод за гневните реакции стана изявлението на Мисис Русия, че е поканена в „най-престижния национален конкурс Мис България 2013“. Предвид, че риалити формата от самия си старт търпи нечувани критики и коментари, изказването на Антония вбеси дори най-верните й фенове.

„Скъпи приятели, имам удоволствието да Ви споделя, че получих официална покана от най-престижния национален конкурс Мис България, чиято корона имах честта и аз да спечеля и да нося цяла година, за постоянен коментатор – експерт и да стана част от организацията на това реалити шоу и избора на новата Мис България!“, написа Антония на страницата си в социалната мрежа. Коментарите бяха многобройни, но малцина поздрави миската за съмнителната почест.

Всъщност повечето й почитатели реагираха доста гневно на хвалебствените й изказвания за конкурса.  И откровено изразиха мнението си, като заявиха, че  Антония  направо се излага, приемайки да участва в този цирк.

„Не знам какъв коментатор ще си на хора, които не могат да пишат правилно, а могат да въртят само “гибеци”. Изключително съм разочарована от ниското ниво на културата и поведението им.“,

“Престижен конкурс???? С участващи платени момичета?? Хайде вече спрете с този фалш. За съжаление вече почти всичко в България е толкова вулгарно, долнопробно, евтино и фалшиво“.

„Не може да се нарече Мис България… може би е някакъв вид шоу, но определено това не може да е Мис България …срам, срам за всички бивши участнички в този конкурс за всички носителки на титлите е сегашният формат!!…“, пишат дори приятелките на Петрова.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment