Младата певица и актриса Селена Гомес, която стана Жена на годината по класациите на списание Glamour, реши да скъса с гаджето си Джъстин Бийбър.

Селена съобщила на Бийбър окончателното си решение преди голямото шоу на Victoria`s Secrets. Джъстин бе ангажиран в неговата програма. Нито той, нито Селена изглеждали нещастни, пише purepeople.ru.

Само преди десетина дни двойката е била забелязана на романтична разходка, но сега излиза, че това вероятно е било прощално. Двамата имат луди графици, коментират фенове, не е възможно с ангажименти като техните да се поддържа нормална връзка. Нещата дори стават все по-сложни, той като кариерата на всеки от тях се развива по възходяща линия. За личен живот просто не остава време!
Двойката започна да се среща преди няколко години; това натъжи многобройните поклоннички на Джъстин, които направо искаха да избодат очите на Селена или просто да я разкъсат. Сега “бибъроманките” могат да бъдат щастливи и да продължат с мечтите. Междувременно Бийбър, който постепенно се превръща в се*с символ и на по-зряло поколение поклоннички, не си губи времето и вече е започнал да излиза с един от ангелите на Victoria`s, Барбара Палвин. Таблоидите зорко следят дали става дума за започваща нова връзка, или просто Джъстин си прекарва времето в приятна компания.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment