Най-после Ваня Червенкова си призна какво прави в Къщата на ВИП Брадър и защо се е съгласила да влезе. Първата и основна причина са парите, беше до болка откровена тя. На мен ми блокираха всички банкови сметки. До една. От така наречената Комисия Кушлев. Следили са ме над година, душили са подире ми, разполагат дори с това колко пъти съм излизала в чужбина, къде съм спала, колко ми е струвал хотелът. Някой някъде изчислил, че приходи и разходи при мен се разминават.


Наредиха ме и до кредитните милионери. Изкараха ме мафиот, по-страшен от всички. Никой не провери, че аз съм взела кредити наистина, но и съм ги върнала. До стотинка. Имам документите и водя дело. Сега ми търсят милион и половина лева данъци.
Аз съм ги внесла, но те ми изчислявт и върху върнатите в банката пари.

Адвокатите ми се задействаха още в деня на блокирането, но знаете колко бавно стават тези неща. Искам да изчистя името си. Искам всички в България да ме видят такава, каквато съм. А не да мислят за мен като за жената, по която стреляха във Варна и за някакъв бизнесмен с тъмни сделки, който слагат в графата на кредитните милионери. Не искам да говоря кой и защо ми спретна този номер с блокираните сметки. То е ясно.
Но най-болно ми беше, че това стана малко преди абитуриентския бал на дъщеря ми. Нямаше с какво да платя роклята на детето. Бала му. Приятели ми дадоха пари, за да го изпратя подобаващо. Ще се боря докрай с тази мафия, която се опита да лепне етикета мафиот на мен. Има и още една причина, поради кято влязох, но ще ви я кажа, като всички излезем от Къщата.

източник: skandalno.net

Leave a Comment