Дъщерята на Глория Симона Загорова не играе надребно. Наследничката на фолк певицата заби ново гадже, което се оказа млад милионер. 20-годишният Симеон, който е последната изгора на Симона, далеч не е някой простодушен младеж, хлътнал по тийн дивата. А наследник на милиони!

За разлика от майка си, която преди години избра никому известния Илия Загоров за свой спътник в живота, Симона отсега се ориентира към заможни младежи. Младата певица е изключително амбициозна и както изглежда, претенциите й не се простират само до сцената. Наследницата на кралицата на поп фолка неслучайно се движи в компанията на изключително състоятелни и заможни приятели, които не само разполагат със солидни банкови сметки, но са и от сой, пише HotArena.net.

Познати на Глория издават, че певицата също се стреми да научи Симона добре да си подбира средата. И е изключително доволна, че новото гадже на тийнейджърката е заможен милионер. За младежа се знае само, че е наследник на изключително уважаван бизнесмен. Семейството натрупало цяло състояние, но избягват да се появяват под светлините на прожекторите.

След като се раздели с Илия Загоров, Глория винаги е поддържала връзки с изключително богати мъже. Имената и финансовите им възможности певицата пази в тайна, но упорито се шушука, че сред завоеванията й има мафиотски босове, милионери и дори короновани особи.

източник: kliuki.net

Leave a Comment