Тийн звездата Симона Загорова показа приятелките си. Наследницата на Глория пусна снимки, на които позира с най-близките си дружки. И докато повечето й почитатели веднага ги харесаха, интернет потребители сащисани коментират, че момичетата приличат на чалгарки.

„Това ли са приятелките на Симона?“, коментират форумци в мрежата. И отбелязват, че с боядисаните си коси, тоновете грим и екстравагантни прически много напомнят на фолк певици. „Същи чалгарки“, пишат хейтъри в мрежата и допълват, че момичетата напомнят на фолк певиците в първите години от кариерите им.

Възмутени майки пък заявиха, че силния грим и екстеншъните трябва да бъда забранени за подрастващите. „Ама, как са се нацапали само! На нищо не приличат“, възмущават се родителки в мрежата.

Много от потребителите твърдят, че връстничките на Симона, а и тя самата прекалено силно се състаряват с толкова грим по лицата си. А други стигнаха до там, че обвиниха фолк певиците за вида на момичетата. „Опитват се да им подражават и ето го резултата“, са едни от най-честите коментари в мрежата.

Припомняме ви, че самата Симона преди шокира много от феновете си със снимки от 15-я си рожден ден. Тогава дъщерята на Глория реши да празнува в нощен клуб, като се появи така гримирана, че изглеждаше поне с 10 години по-възрастна. Последната снимка на Симона и приятелките й също даде повод да се заговори, че тийнейджърките умишлено се състаряват. При това така злоупотребяват с грима, че приличат на чалга певиците в първите им години на сцената.

източник: kliuki.net

Leave a Comment